Avond4Daagse Home Edition afgelopen

Update: Home Edition afgelopen per 30 juni 2021.

Via de Home Edition kreeg iedereen in Maarheeze en omstreken de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Eerdere berichtgeving hierover:

Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 29 maart en 30 juni 2021. Maar tussen de eerste wandeldag en de vierde mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven… En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad! Leuk voor in de mei vakantie!

Je hebt de keuze om 2.5, 5 of 10 km vanuit je eigen voordeur te starten maar je kunt ook starten vanuit een andere locatie zoals bv het bos. Tijdens het wandelen maakt de eRoutes app er een echt wandelfeestje van! Na de wandeling ontvang je persoonlijk je medaille!

Na deelname van de Home Edition ontvang je naast je medaille, een verrassing én een kortingsbon voor de reguliere Avond4Daagse Maarheeze van 31 augustus tot en met 3 september 2021.

Comments closed.