Maarheezer Avond4Daagse : 11 t/m 14 juni 2019

De paden op, de lanen in… Het wandelseizoen kan weer beginnen! Dit jaar wordt de Avond4Daagse in Maarheeze van dinsdag 11 juni t/m vrijdag 14 juni 2019 gehouden.

Iedereen kan zich vanaf maandag 13 mei inschrijven voor de 5 km of de 8 km. LET OP: Na-inschrijving op de startavond is vanaf dit jaar niet meer mogelijk! Zorg er dus voor dat je je op tijd inschrijft! Meer informatie kun je hieronder vinden.

 

LOGODe lopers starten iedere dag tussen 18.00 uur en 18.30 uur. We vertrekken net als afgelopen jaren iedere dag vanaf een andere locatie en daar komen we ook weer aan. Zie meer informatie hieronder. Net als vorig jaar starten we dit jaar weer bij Scouting Kizito en dus niet bij de voetbalkantine!

Karin Albers is dit jaar onze routemaker. Ze is al flink aan de slag om voor jullie de mooiste routes in kaart te brengen. En zij zorgt er samen met enkele andere vrijwilligers voor dat met behulp van pijlen aan bomen en lantaarnpalen verkeerd lopen wordt voorkomen.

De laatste avond maken we er een extra groot feest van door de wandelaars net als vorig jaar te vragen verkleed te komen! Ook nodigen we iedereen uit om de wandelaars langs het laatste stuk van de route aan te moedigen of feestelijk in te halen. Net als vorig jaar de laatste avond bij de Smeltkroes, natuurlijk met muziek en een lekker drankje. Mocht het regenen, dan mogen we het hier binnen gezellig maken en opdrogen. Jonge deelnemers die verkleed komen, mogen een verrassing grabbelen!

Vind je 4 avonden lopen te veel en wil je bijvoorbeeld maar 1 avond meelopen? Dat kan! Inschrijven voor 1 avond kan iedere avond op de startlocatie en de kosten per avond bedragen dan €1,- (uiteraard zonder medaille).

 

Inschrijven
Let op! Inschrijven via de website kan tot en met vrijdag 7 juni! Als je inschrijft en alle 4 de dagen je routes uitloopt, ontvang je altijd een mooie medaille. Na-inschrijving op de startavond is vanaf dit jaar niet meer mogelijk! Er is nog wel een mogelijkheid om als dagloper mee te lopen. Je krijgt dan geen medaille.

Je kunt je eenvoudig aanmelden door hiernaast te klikken op ‘Schrijf je hier in!’

NB: Indien er minder dan 20 inschrijvingen zijn op de 8 km afstand, komt deze helaas te vervallen en loop je automatisch de 5 km routes.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen bij voorinschrijving via de site € 4,-. Als je dan alle 4 de dagen meeloopt, krijg je ook nog een mooie medaille. Na-inschrijving op de startavond is vanaf dit jaar niet meer mogelijk! Je kunt nog wel iedere dag voor € 1,- als dagloper meelopen. Je krijgt dan helaas geen medaille.


Vertrek locaties en feestelijke “intocht”

Ook dit jaar willen we weer iedere dag vanaf een andere locatie vertrekken. De vertrek locatie is per dag ook de aankomst locatie. Let op, de locaties zijn anders dan vorig jaar!

• Dinsdag 11 juni: Scouting Kizito (De Vloeten 4, Soerendonk)
• Woensdag 12 juni: Hockey Kantine HCC (Sportpark de Romrijten, Philipsweg 2)
• Donderdag 13 juni: Manege de Boschhoeve (Bospad 2, Soerendonk)
• Vrijdag 14 juni: De Smeltkroes (Kijkakkers 1)

Op vrijdag 14 juni worden de deelnemers hopelijk feestelijk bij de Smeltkroes binnengehaald.

 

Begeleiding kinderenfoto2
Net als voorgaande jaren, zal de organisatie NIET zorgen voor begeleiding van eventuele groepjes. De organisatie is dus ook niet verantwoordelijk voor de begeleiding van de jongste deelnemers. Mocht je in groepsverband willen lopen dan kan dat natuurlijk. IEDER LID van een groepje moet echter APART ingeschreven worden. Dit om te voorkomen dat er bij wijzigingen in groepjes iets mis gaat met de verdeling van de medailles. Het is dus van belang je startkaart niet kwijt te raken.

Medailles

Iedere ingeschreven deelnemer krijgt (indien alle dagen de volledige route is gelopen) een officiële KWBN-medaille. foto3Iedere keer dat je meeloopt met een avond4daagse van de KWBN, kun je een vervolg-medaille ontvangen. De eerste keer krijg je dus een medaille waarop staat dat je voor de eerste keer hebt meegelopen. De tweede keer ontvang je een medaille met een 2 erop, de derde keer een medaille met een 3 enzovoort. Mocht je al eerder de avond4daagse hebben meegelopen (in Maarheeze of elders), dan kun je dit aangeven bij je inschrijving.

De Avond4Daagse is er voor iedereen! Dus jong en oud: loop gezellig mee!

Comments closed.