Avond4daagse Maarheeze groot succes!

Wat was het fijn dat het weer mocht: Samen wandelen tijdens Avond4daagse Maarheeze. 4 avonden op rij liepen kinderen en volwassenen routes van 5 of 8 km door de mooie natuurgebieden in en om Maarheeze. Op vrijdagavond kwamen alle lopers binnen onder de ballonnenboog van ‘Darkness Entertainment’, onder muzikale begeleiding van ‘Los Zandtos’. Maar liefs 108 lopers liepen 4 dagen en kregen hun welverdiende medaille omgehangen. Voor de origineelst verklede kinderen waren er nog leuke prijsjes. Bij de onderbouw werd gewonnen door ‘The walking dead’. Bij de bovenbouw waren Meike en Sanne het origineelste als ‘kwallen’.

Graag bedanken wij iedereen die ons dit jaar geholpen heeft. Denk aan vrijwilligers voor de drinkpost en de uitgave van startkaarten, het Gilde voor het bemannen van de stempelpost, Half Gas voor de verkeersregelaars, EHBO Cranendonck voor de medische assistentie en Marc voor het beheren van de site en het verwerken van de aanmeldingen. Ook bedanken we Jumbo Simonis voor de sponsoring van appels, boekhandel Sprankenis voor het drukwerk en Ijsboerderij Maarheeze voor de ijskar met heerlijke ijsjes. Daarnaast zijn wij ontzettend gastvrij ontvangen bij de start/ finish locaties van IVN Cranendonck, Hockeyclub Cranendonck, Manege de Boschhoeve en De Smeltkroes. Bedankt! Tot slot nog onze grote dank aan aftredende bestuursleden Ans, Eline en Marleen die jaren lang met veel succes Avond4daagse Maarheeze georganiseerd hebben.

Met het aftreden van deze bestuursleden zijn we op zoek naar nieuwe actievelingen die het bestuur van Avond4daagse Maarheeze willen versterken zodat we deze mooie traditie jaarlijks kunnen blijven organiseren. Heb jij zin en tijd om ongeveer 5x per jaar te vergaderen en tijdens de avonden van de Avond4daagse aanwezig te zijn? Neem dan contact met ons op via avondvierdaagse@kvw-maarheeze.nl. Ook ideeën en tips zijn hier van harte welkom!

Comments closed.